djm mobile djm mobile djm mobile djm mobile djm mobile

Hytchers, een innovatieve app voor participatieve leveringen

150 150 djm mobile

Hytchers, is een start-up die al de voorpagina’s haalt met het winnen van de Startup Wallonia Award op het KIKK-festival. Daarnaast zijn er serieuze fondsenwervingscampagnes, waaronder € 100.000 met twee business angels en VentureLab, in samenwerking met BeAngels, en een converteerbare lening van € 50.000 verstrekt door W.IN.G.

Aan de oorsprong liggen twee schitterende Luikse mannen, Antoine Dessart en Jonas Douin. Ze vertrouwden hun project toe aan djm mobile, dat trots is op de ontwikkeling van hun innovatieve toepassing.

Hythers, drive cheaper, drive greener

Een duurzame leveringsapplicatie voor individuen, door individuen.

Het doel ? Help lokale e-merchants om hun pakketten te vervoeren naar plaatsen die te ver gelegen zijn.

Zo bent u als individu een tussenpersoon tussen de e-merchant en de koper. U vervoert pakketten van het ene partnerstation naar het andere zonder van uw route af te wijken. Uw reizen worden beloond met loyaliteitspunten die kunnen worden ingeruild voor gratis brandstof.

Een ander sterk punt van deze toepassing, ontwikkeld door djm digital, is de positieve ecologische impact. Deze nieuwe bezorgmethode zal minder vervuilend zijn, aangezien het aantal vrachtwagens op onze wegen hierdoor beetje bij beetje zal afnemen.

De applicatie zal eind dit jaar voor het eerst in een testfase worden gelanceerd, voordat deze in januari 2017 van start gaat.

Meer informatie vindt u op de website van Hytchers.
We nodigen u ook uit om de artikelen in Le Soir en Régional IT te lezen.

Hytchers, drive cheaper, drive greener !